Morsdagskort

Det har inte blivit många pysselstunder på sista tiden. Jag har börjat nytt jobb och tiden och energin att pyssla har bara inte funnits (även om det är en fantastisk hobby för att ladda batterierna och fylla på med ”må bra energi”).

Till Mors dag behövde jag dock ett kort att stoppa en konsertbiljett i så när barnen somnat plockade jag fram några nya stämplar och stämpeldynor som jag längtat efter att testa.

morsdagskort1

Stämpelsettet heter Beautiful Day och kommer från Altenew. Stämpeldynorna är också från Altenew och kommer i set om fyra små stämpeldynor som matchar varandra och som passar perfekt för den här typen av layering stamps där man stämplar i lager på lager.

morsdagskort2

Jag använde min MISTI för att underlätta stämplingen. Pappret jag valde var Specialty Stamping Paper från Ranger, men jag tror jag får experimentera lite mer med olika papper för jag blev inte hundra nöjd med resultatet.

morsdagskort3

Jag monterade det stämplade pappret på ett cardstock i färgen Peony och fäste på ett kort av cardstock i Orange Peel White som jag vek för att passa storleken på biljetten.

morsdagskort4   morsdagskort5

Eftersom kortet gjordes för att passa en biljett var det inte en storlek som passade i ett standardkuvert, så jag gjorde ett eget utav en matchande cardstock i färgen Heather med hjälp av verktyget 1-2-3 Punch Board från We R memory keepers. Ett riktigt enkelt sätt att göra egna kuvert i nästan vilken storlek som helst.

morsdagskort6   morsdagskort7

Grattis på Mors dag!

Det här inlägget postades i Kortmakeri. Bokmärk permalänken.