Workshop med Teresa Collins

teresa_collins  teresa_collins_gruppbild 
I fredags kväll var jag på en jättemysig, och superinspirerande workshop, LIVE TODAY IN ALL CAPS, med Teresa Collins från USA, arrangerat utav CiLi in Papers i Göteborg. En fantastiskt och mycket tankvärd workshop som berörde. En härlig kväll med mycket skratt, kreativitet och eftertanke. Det är alltid roligt att träffa likasinnade pysselkompisar och som alltid ett mycket välorganiserat och trevligt event hos Cicci på CiLi in Papers.

teresa_collins_classkit
Så här beskriver Teresa Collins själv sin workshop:
”LIVE TODAY IN ALL CAPS is a big album that will offer you BIG inspiration in life. /../ LIVE TODAY IN ALL CAPS is about living every single day of your life capturing the moments that mean the most. It is being FEARLESS and going for our dreams. It is about BEING in LOVE with your life. Every detail of it. This 8.5 x 11 three ring binder is about CELEBRATING LIFE MEMORIES. /../ This book can be a celebration and reminder to LIVE LIFE every single day with PASSION. It’s FULL of technique and a large project. YOU will fill it with beautiful photos, memories and learn to LOVE your life… Join Teresa in a workshop that will change how and WHY you document your life.”

Det här inlägget postades i Scrapbooking. Bokmärk permalänken.