Utstansat

stansat
Har stansat ut ordet Student med en die från Nellie Snellen. Det är en ganska detaljerad die med tillhörande skugga som ska monteras på varandra. Det gick faktiskt lättare och smidigare än vad man först kan tro när man ser det smala detaljerade utstansade ordet.
Jag såg ett superbra tips i en video på Youtube från Jennifer McGuire, en av mina favoriter inom scrapbooking, att använda Multi Medium Matte från Ranger som lim. Fördelen med detta lim är att det torkar matt så det syns inte om man får lite lim utanför, vilket är nästintill oundvikligt med små smala detaljer. Ett annat tips som hon hade var att ersätta flaskans egna kork med en kork med en lång smal spets. Och oj vilken skillnad! Lättare att få lim på rätt ställe och precis lagom mycket. Och min gamla trotjänare till pincett från EK Success är ovärderlig när det gäller detaljarbete.

Det här inlägget postades i Kortmakeri. Bokmärk permalänken.